zaterdag 26 januari 2013

Voor het eerst naar buiten....

Vandaag mochten Moppie en Musty voor het eerst naar buiten. Ja, nog niet voor het echie hoor, ze zaten aan een tuigje. Maar gewoon een eerste indruk van de tuin. Ja, en dan lag er nog volop sneeuw natuurlijk. Best spannend allemaal.
Musty wilde vooral beschutting zoeken tussen de planten, schudde af en toe de sneeuw van zijn pootjes en vond het allemaal een beetje eng. Maar hij is een kater en dus toch nieuwsgierig.
Moppie daarentegen stapte gewoon fier door de sneeuw, ging echt op ontdekkingsreis. Wat zag hij daar? Een huisje? Van wie zou dat zijn, even kijken en ruiken hoor... Mmmmmm, ruikt naar Felix, maar ik zie hem toch nergens. Dan maar weer verder stappen door die gekke koude witte deken. Heee, wat is dat? Wat een gek ding heeft het vrouwtje in haar hand en er hangt een touwtje aan, leuk, daar ga ik mee spelen.
Op het filmpje kan je zien dat Moppie de camera ook erg leuk vindt!







De pootjes zakten best een eindje de sneeuw in. Na een poosje waren ze dus best nat aan de onderkant. We willen natuurlijk niet dat onze kerels kou vatten, dus toen was het genoeg en mochten ze weer naar binnen. Lekker warm, even de pelsjes wassen en dan eten.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten