zondag 28 mei 2017

Nog meer kittens

Afgelopen vrijdag zijn we nog een keer op kitten bezoek gegaan. Dit maal in Gennep. Daar zat een heel lief Black-tortie Maine Coon poesje. Ze kwam direct lekker kletsend op ons af gelopen. Tja.... dan ben je toch verkocht. Maar we zijn sterk geweest en hebben afgesproken dat we er een nachtje over zouden slapen. Dat hebben we gedaan en het was een heerlijke droom. Dus toen we de volgende dag alle twee nog steeds verliefd waren, hebben we de knoop doorgehakt. Dit poesje zouden we gaan halen. Want één poesje vonden we toch net niet leuk genoeg, nu kunnen ze samen spelen. Samen? Ja, inderdaad, want het zilver grijze poesje van afgelopen donderdag bleek nog beschikbaar te zijn en haar gaan we dan ook a.s. woensdag halen. Twee lieve poesjes om samen te spelen en natuurlijk hoort bij samen ook nog onze lieve kater Musty.
Maar terug naar vandaag. We hadden afgesproken om 14.00 uur. Natuurlijk waren we veel te vroeg. Omdat het nogal warm was, konden we niet in een stilstaande auto blijven wachten. En de eigenaren van het poesje zouden speciaal voor ons om 14.00 uur naar huis komen van een braderie. Zij waren er natuurlijk nog niet. Dus zijn we maar een extra rondje gaan rijden, dan heb je in ieder geval de koelte van de airco nog. Om 13.50 uur kwamen we weer terug bij de plaats van bestemming. Ja hoor, de auto stond er. Duidelijk herkenbaar door de sticker: I love Cats. We belden aan en wederom kwam de kleine Lilly direct op ons toegelopen. Dus nog geen minuut nadat we binnen waren, stond Jan alweer te kroelen met de kleine op zijn arm. We hebben even wat gedronken en nog even bij alle andere katten gekeken, maar eigenlijk wilden we zo snel mogelijk met onze nieuwe aanwinst naar huis.
In de auto was Lilly heel lief en rustig, natuurlijk liet ze af en toe van haar horen, maar ze lag rustig in het kattenkooitje op mijn schoot. Thuis hebben we haar eerst even in de kattenkamer gezet. Even tot rust komen van alle belevenissen. Musty vond het in eerste instantie een beetje raar allemaal. Wat was dat nu weer? Maar ook hij moest gewoon even wennen aan de nieuwe situatie. Ook Lilly schrok toen ze hem zag, hoge rug en blazen, dat kleine ding. Maar het gaat steeds een beetje beter. Tja, moet allemaal nog wennen.
Gisteren hadden we de nieuwe krabpaal al in elkaar gezet en wat andere speeltjes klaar gezet in de kattenkamer. Het was wel ongelooflijk warm vandaag dus het raam stond op een haakje, het was redelijk goed uit te houden in het kamertje. Tegen de avond begon Lilly tot zichzelf te komen. Nu ging ze op ontdekkingstocht. De krabpaal werd uitgeprobeerd, het mandje, de achtbaan met het balletje. Kortom, ze had het er maar druk mee. Tot slot zocht ze een lekker plekje in onze kledingkast en lag ze heerlijk te pitten.

Djengiboy Lilly

Het mandje ligt lekker 

Lekker naar buiten kijken

Spelen met de veertjes (aan een hengeltje)

Wie is dat????????

Geen opmerkingen:

Een reactie posten