zaterdag 3 juni 2017

Koning Musty en zijn twee bloemenprinsesjes

En zo gebeurde het dat wij afgelopen woensdag een tweede kitten gingen halen. Want het mooie zilver tabby poesje waar wij waren kijken, was toch nog beschikbaar. Nu had onze Musty maar liefst twee mooie meisjes om mee te spelen, hij voelde zich de koning te rijk. Het ijs was snel gebroken toen ze was gearriveerd. Musty is een rustige lieve kater, die eigenlijk alles wel goed vindt. Lilly vond het nieuwe vriendinnetje eerst nog wat spannend, maar toen ze door had dat het wel erg leuk was om samen met de achtbaan te spelen, was het ook met haar dikke pret.
En hoe ontzettend toevallig dat de stamboomnaam van dit poesje Lotus is. Dat past perfect bij Lilly (ook de stamboomnaam). Tja, toeval? Eigenlijk geloof ik daar niet zo in, het heeft gewoon zo moeten zijn.
Inmiddels hebben Lilly en Lotus enorm veel plezier samen en koning Musty bekijkt de tafereeltjes van zijn spelende prinsesjes eens rustig van een afstandje. Het poezenleven in huize Pols is goed. Nu moet er alleen nog zo snel mogelijk een mooie buitenren komen. En wat ook erg spannend is, kennis maken met de honden. Maar alles op zijn tijd. Eerst maar eens genieten van elkaar en van het speelgoed in de kattenkamers.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten